foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Kontakt informacije

"POLANE COMMERCE" d.o.o.
business userVL. Mladen Kostić

phonetel.: +385 51 33 22 22

faxfax.:+385 51 32 09 40

phonemob.:+385 91 2109780

mailEmail to: info@polane.hr

Adresa: Strossmayerova 14, 51000 Rijeka

logo članak

 

POLANE COMMERCE d.o.o., tvrtka osnovana 1994. u Delnicama i aktivošću prvenstveno iz ureda u Rijeci.

U početku je bila orjentirana na djelatnosti usko vezane za drvnu industriju. Danas, glavna aktivnost je zastupanje i distribucija proizvoda proizvođača opreme za dizanje i manipulaciji, opremanje dizalica strojarskom i elektroopremom.
Predstavljamo vam djelatnosti kojima se bavimo kao predstavnici i distributeri za područje Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Kosova nekoliko renomiranih svjetskih firmi:

 

-          CONDUCTIX WAMPFLER

-          TECNOMAGNETE

-          TEREX

-          GI-DA

-          RUD

-          FAS

-          SIRTEF

-          CROSBY-IP

-          ELD-FEAT

-          ELEBIA

-          ELEPHANT

-          CONTE

 

      Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, tehničkom edukacijom, a posebno blizinom i poznavanjem tržišta EU, posebno Italije, spremni smo uključiti se u riješavanje svih tehničkokomercijalnih pitanja u području manipulacije, prijenosa zahtjevnih tereta te održavanja i rezervnih dijelova svih vrsta dizalica. Zajedno sa višegodišnjim partnerima možemo ponuditi po sistemu ključ u ruke! Distribuciju svih proizvođača vršimo na paritetu FCO kupac u Hrvatskoj ili na paritetu DAP u svim ostalim zemljama regije. Surađujemo sa svim jadranskim brodogradilištima i lukama, svim velikim sistemima kao ĐĐ Slavonski brod, Končar, svim željezarama u regiji, GOŠA, FIAT Srbija....vlastitim voznim parkom i/ili korištenjem usluga najpovoljnije špedicije za kupca. 

      

      Stojimo na raspolaganju za sva eventualna dodatna pitanja i objašnjenja!